Поділитися списком
Посилання для спільного доступу, що може одержувач і як закрити доступ.
Створення посилання
Кнопка «Поділитися» на сторінці вашого списку відкриває панель. Доки посилання немає, вона пропонує «Створити посилання для спільного доступу» — тільки так можна почати ділитися списком.
Коли посилання створено, та сама кнопка показує посилання, кнопку для його копіювання і «Припинити спільний доступ».
Що отримує одержувач
Щоб відкрити посилання, потрібен обліковий запис: людина має увійти в нього. Вона отримує доступ до списку лише для читання; список з’являється в її бібліотеці з позначкою «Надано вам». Вона може вивчати його, і прогрес у неї свій.
Змінювати ваші картки вона не може. Вона може зробити незалежну копію, яка стане її власним списком і більше не залежатиме від вашого.
Посилання не публічне: мало його знати — потрібен ще й обліковий запис Kardamone.
Як закрити доступ
«Припинити спільний доступ» зупиняє доступ: посилання перестає працювати. Ті, хто вивчав список, зберігають його приватну копію в тому вигляді, який він мав того дня. Щоб знову поділитися списком, створіть нове посилання.
Якщо перемістити список у кошик або видалити його, спільний доступ теж закривається. Відновлення списку з кошика не відновлює спільного доступу: потрібно створити нове посилання.
Людина, якій більше не потрібен наданий їй список, прибирає його зі своєї бібліотеки через меню ⋮; у вас список залишається недоторканим.